Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

I&I-bijeenkomst – Digitale geletterdheid en de Bibliotheek

I&I-bijeenkomst – Digitale geletterdheid en de Bibliotheek

In 2024 organiseert Cubiss twee online I&I (Inspiratie & Intervisie) bijeenkomsten voor specialisten digitale geletterdheid. Op dinsdag 12 maart (14.30 – 16.00 uur) vindt de eerste I&I-bijeenkomst plaats.

Programma

Het eerste deel van de bijeenkomst staat in het teken van Inspiratie: een inspirerende spreker, een goed verhaal uit het werkveld of een ander prikkelend idee.

Het tweede deel is bedoeld voor Intervisie. Bij aanmelding kun je een casus rondom digitale geletterdheid inbrengen. Bijvoorbeeld over een uitdaging in je werk, een beer die je op de weg ziet of iets anders waar je hulp bij kunt gebruiken. In de bijeenkomst bespreken we dan een of meerdere casussen samen.

De bijeenkomsten zijn online via Microsoft Teams.

In deze eerste bijeenkomst op 12 maart vertelt Barry Kuijpers, adviseur bij Cubiss, over digitale geletterdheid en wat dit voor bibliotheken betekent. Ook vertelt hij over het aanbod van Cubiss voor digitale geletterdheid.

 

Voor wie?

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor alle bibliotheekmedewerkers in Brabant, Limburg en Utrecht die zich bezighouden met digitale geletterdheid voor jeugd en jongeren.

 

Aanmelden

Wil jij er 12 maart bij zijn? Meld je dan voor 5 maart 2024 aan via het aanmeld formulier, onderaan deze pagina

(Foto/bron: AI / DALL-E 3).

Meer weten?
Neem contact op met: