Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Specialistenoverleg – Het jonge kind

Specialistenoverleg – Het jonge kind

Iedere baby verdient een goed start in het leven. Het samenspel tussen het sociale en medische domein is de best denkbare vorm voor zo’n kansrijke start. Het overleg voor de jonge kind specialisten van de Utrechtse bibliotheken op woensdag 27 september staat daarom in het teken van het verkleinen van kansenongelijkheid. We zullen stilstaan bij wat ervoor nodig is om alle baby’s en hun moeders een goede start te bieden.ProgrammaWe gaan in gesprek met:

  • Adja Waelput: onderzoeker, verloskundige en voorvechter van de sociale verloskunde.
  • Dagmar Kuus: BoekStartconsulent bij bibliotheek Veenendaal. Aansluitend op de presentatie van Adja Waelput vertelt Dagmar over haar samenwerking met twee verloskundigenpraktijken in de gemeente Veenendaal.

Wanneer?27 september 2023 van 10.00 tot 13.00 uur. Rond 12.00 uur verzorgen we een lunch, zodat we de tijd hebben om elkaar wat uitgebreider te spreken. LocatieKunstenHuis Idea, Planetenplein 2 in Bilthoven. Ruimte ‘Het Lichtruim’ op de begane grond.In de buurt is voldoende parkeergelegenheid; Let op: recht voor de deur is een blauwe zone voor kort parkeren.Voor wie?Het kennisdeling- en uitwisselingsoverleg is gericht op jonge kind specialisten in de provincie Utrecht.AanmeldenMeld je hier aan.We zien je graag op 27 september!Heb je vragen? Stel ze aan Anke Werker, adviseur BiSC.

 

Meer weten?
Neem contact op met: