Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Nieuws

Co-creatiesessie Digilabs op 21 april

Geplaatst: 30 maart 2016

Co-creatiesessie Digilabs op 21 april

Geplaatst: 30 maart 2016

Timmert uw bibliotheek al flink aan de weg op het gebied van nieuwe digitale toepassingen? Of wilt u er graag mee aan de slag, wilt u meer weten over de mogelijkheden? Op donderdag 21 april organiseert BiSC een Digilab-bijeenkomst waarin we met u en andere bibliotheken aan de slag gaan. Doel is om nieuwe manieren te bedenken om digitale toepassingen in te zetten voor de bibliotheek.

Het initiatief Digilab – 21th Century skills – heeft als doel dat bibliotheken vanuit een gezamenlijk ondernemerschap innovaties ontwikkelen en kennis en eigen innovaties delen. Onlangs heeft BiSC een ronde gemaakt langs de Utrechtse openbare bibliotheken om te kijken welke initiatieven er al zijn op het gebied van digitale toepassingen. Daarbij hebben we eveneens de vragen geïnventariseerd. Daaruit blijkt dat er behoefte is aan kennisuitwisseling en co-creatie rond dit thema.

Meer informatie
De sessie wordt op 21 april van 15.00 tot 16.30 uur georganiseerd bij BiSC in Bunnik. Alle bibliotheekmedewerkers die zijn betrokken bij de inventarisatiegesprekken, ontvangen een uitnodiging hiervoor. Uiteraard zijn ook andere belangstellenden van harte welkom. Voor meer informatie of aanmelden, kunt u contact opnemen met Ronald Huizer, programmamanager Innovatie bij BiSC, via e-mail r.huizer@biscutrecht.nl.