Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Nieuws

Cubiss Kennisdag 12 november 2019
Kennisdag “Later als ik groot ben…”

Geplaatst: 30 oktober 2019

Cubiss Kennisdag 12 november 2019
Kennisdag “Later als ik groot ben…”

Geplaatst: 30 oktober 2019

BiSC en Cubiss werken al enige jaren samen op het gebied van ICT. Nu komt ook de samenwerking op andere terreinen op gang. Het gaat met name om samenwerking op het gebied van educatie. Maar ook de digitale inclusie staat op de agenda. Dank zij deze samenwerking kunnen de Utrechtse Bibliotheken tegen het gereduceerde Cubiss-tarief naar de Kennisdag “Later als ik groot ben” van 12 november.
Later als ik groot ben… Iedereen denkt er wel eens over na. Wie wil je dan zijn? Wat wil je worden? En in welke wereld leef je straks?
Elke dag weer verleggen maatschappelijke en technologische ontwikkelingen onze grenzen. En ook het onderwijslandschap verandert mee. Om als bibliotheek goed aan te blijven sluiten op het onderwijs van de 21e eeuw, duiken we tijdens deze 20e editie van de Cubiss Kennisdag 2019 (0-23 jaar) in de toekomst van educatie. We staan stil bij vragen als: Hoe voorkom je een taalachterstand bij jonge kinderen door middel van family literacy? Hoe gebruik je technologie als middel om het leren te verbeteren? En hoe blijf je aansluiten op het nieuwe onderwijscurriculum?
Een afwisselend programma onder leiding van dagvoorzitter Aldith Hunkar, met prikkelende sprekers en keuze uit verschillende sessies. Een dag vol inspiratie, informatie en ontmoeting voor educatiespecialisten, leesconsulenten, mediacoaches en onderwijsprofessionals.
Bekijk het programma en meld je aan.
Heb je je al aangemeld, ook dan krijg je het gereduceerde tarief berekend.
dinsdag 12 november 2019 / 09.30 uur, Theater aan de Parade – Den Bosch
 
Terug naar de nieuwsbrief