Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Nieuws

Hardware bestellen? Zo werkt het

Geplaatst: 18 december 2015

Hardware bestellen? Zo werkt het

Geplaatst: 18 december 2015

BiSC verzorgt voor uw bibliotheek de inkoop van hardware. Daarbij maken wij onderscheid tussen bestellingen uit het basisassortiment en bestellingen die daarbuiten vallen. Voor beide soorten bestellingen geldt een verschillende bestelprocessen. Deze lichten we hieronder nog eens kort voor u toe.

Bestellingen uit het basisassortiment:
Binnen het basisassortiment kunt handscanners, toetsenborden, muizen en monitoren bestellen. De aanvraag voor deze artikelen kunt u indienen via Topdesk. Vervolgens ontvangt u van ons – via Topdesk- een prijsopgave. Wij plaatsen deze bestelling nadat een daarvoor bevoegde bibliotheekmedewerker akkoord heeft gegeven op deze prijsopgave. Nadat we een akkoord hebben ontvangen, leveren wij de gewenste artikelen in principe binnen 10 werkdagen. Als er afwijkende levertijden zijn, dan hoort u dat van ons.

Bestellingen buiten het basisassortiment
Wanneer u een bestelling plaatst die buiten het basisassortiment valt, geldt een andere bestelproces. Buiten het basisassortiment vallen bijvoorbeeld laptops, pc’s en switches. Ook voor deze middelen geldt dat u een aanvraag via Topdesk kunt doen. Omdat we voor deze bestellingen offertes moeten opvragen, is de doorlooptijd van de bestelling wat langer. Nadat u de aanvraag heeft gedaan, ontvangt u binnen 10 werkdagen een offerte voor uw bestelling.
Deze offerte versturen wij per mail voor akkoord aan de bibliotheekmedewerker die bevoegd is te  tekenen voor de bestelling.  Als wij een getekende offerte hebben ontvangen, plaatsen we de bestelling. De gemiddelde levertijd van de bestelling na uw akkoord bedraagt 10 werkdagen.