Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Nieuws

Informatiepunt Digitale Overheid

Geplaatst: 5 mei 2022

Informatiepunt Digitale Overheid

Geplaatst: 5 mei 2022

9 maart Stamtafel – sluit jij ook aan?

We communiceren steeds meer digitaal. Dat heeft een grote invloed op het leven van iedereen. Technologie maakt ons land klaar voor de toekomst. Maar voor veel mensen gaan de ontwikkelingen erg snel. Op dinsdag 9 maart organiseert BiSC in samenwerking met Cubiss Limburg een stamtafel over ‘Digitale Inclusie’: hoe maken we dat iedereen mee kan doen in de (digitale) samenleving? En hoe pak je als Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) je rol hierin?

Als er één plek is waar je altijd welkom bent, waar je verhalen en ervaringen hoort en waar je je eigen vragen en ervaringen kunt delen, dan is dat de stamtafel wel. We nodigen je uit voor de Stamtafel van 9 maart, over Digitale Inclusie en het IDO. In het bijzonder bedoeld voor contactpersonen en specialisten sociaal domein, specialisten basisvaardigheden, specialisten educatie volwassenen, contactpersonen belastingdienst en coördinatoren Taalhuizen. En natuurlijk is deze Stamtafel online (hoe toepasselijk…).

Tijdens deze Stamtafel vertellen we over de nieuwe toolkit voor trainers in spé (voor bibliotheekmedewerkers die de IDO-vaardigheidstraining zelf willen gaan geven), over ontwikkelingen rond de PR-campagne en over de sociaal-educatieve kaart. Ook spreken we met een sociaaljuridisch raadsvrouw; een interessante samenwerkingspartner voor de IDO’s.

Meld jezelf hier aan voor deze inspirerende Zoom-sessie.