Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Nieuws

Inloopmiddag voor bibliotheken op 2 juli

Geplaatst: 18 mei 2015

Inloopmiddag voor bibliotheken op 2 juli

Geplaatst: 18 mei 2015

Na een goed bezochte eerste inloopmiddag  in februari, organiseren wij op 2 juli 2015 een tweede middag. Dit maal op locatie: de bibliotheek Veenendaal ontvangt de Utrechtse bibliotheken graag in de Cultuurfabriek. Het doel van de bijeenkomst is om een tussenstand te geven van de vordering van de projecten van 2015 en hierover kennis uit te wisselen en input te genereren voor het vervolg. Heb jij een toevoeging aan de agenda? Deel hem met ons!

Werkvorm goed gewaardeerd

Was jij er bij op 19 februari? Die middag kwamen zo’n 25 mensen (Directie, MT en projectmedewerkers) van Utrechtse bibliotheken samen op uitnodiging van BiSC. Uit de evaluatie bleek dat de werkvorm erg gewaardeerd werd: na een korte pitch van de vijf gespreksleiders konden de deelnemers naar eigen inzicht aan de thematafels aanschuiven.  Hier werd uitgewisseld en input geleverd aan een vijftal onderwerpen, zoals de rapportagemogelijkheden, de gebruikersinfrastructuur en het provinciaal collectioneren.
Belangrijkste thema’s voor 2015 centraal
BiSC gaat deze middagen drie keer per jaar organiseren. Op de tweede inloopmiddag van 2015, komen de belangrijkste thema’s voor 2015 aan bod. Deze keer willen wij in ieder geval aandacht besteden aan de ontwikkelingen en jullie input rondom: de gebruikersinfrastructuur, Payless, de Bibliotheek op school en Springest.
Inspiratie voor collega’s?
Maar wij zijn ook benieuwd naar jullie suggesties! Ben je trots op een project of werkwijze van jouw bibliotheek en wil je daar anderen mee inspireren? Of heb je een dilemma dat je je collega’s wilt voorleggen? Stuur ons jouw suggestie, dan kunnen we zien hoe we dat onderdeel kunnen maken van het programma.
Mail naar: m.laverman@biscutrecht.nl of bel 030 635 46 76.