Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Nieuws

Jaarimpressie 2014 nu beschikbaar

14 mei 2015

Jaarimpressie 2014 nu beschikbaar

14 mei 2015

Wat is er in 2014 gebeurd in de bibliotheeksector in de provincie Utrecht? Waar mogen wij samen trots op zijn? Om dat zichtbaar te maken hebben wij een Jaarimpressie 2014 gemaakt; een publieksvriendelijke versie van ons jaarverslag. Op basis hiervan krijg je een indruk van de resultaten die in 2014 zijn gerealiseerd.
Belangrijkste ontwikkelingen 2014
Wist jij dat er bij alle Utrechtse bibliotheken samen bijna 10 miljoen uitleningen zijn geweest? Om dat te realiseren zijn heel wat handelingen verricht. Maar ook zijn er ontwikkelingen die de bibliotheek op andere plekken heeft gebracht: in 2014 zijn 30 scholen aangesloten op schoolWise en daarmee is de bibliotheek ook te bezoeken op de scholen in de provincie Utrecht. En om aangesloten te blijven bij de maatschappelijke ontwikkelingen, werken bibliotheken constant aan de vernieuwing van hun aanbod, onder andere binnen het sociaal domein. In deze jaarimpressie lees je ook hier meer over.
De jaarimpressie ontvangen?
Het jaarverslag is per post verzonden aan zo’n 250 relaties van BiSC, waaronder alle bibliotheken en gemeenten in de provincie Utrecht. Heb je het nog niet ontvangen, stuur dan een verzoek naarm.laverman@biscutrecht.nl of bekijk de digitale versie:
Bisc_jaarverslag 2014_DEF pages