Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Nieuws

‘Leer mij ze kennen’

Geplaatst: 15 april 2021

‘Leer mij ze kennen’

Geplaatst: 15 april 2021

Of je nu specialist Basisvaardigheden bent, (digi)taalhuiscoördinator, bibliotheekmedewerker of vrijwilliger. Jij wilt kwetsbare burgers zo goed mogelijk helpen om hun basisvaardigheden te versterken. Hierbij helpen we je graag met ‘Leer mij ze kennen’, maand van de educatieve programma’s. 

Op 4 donderdagmiddagen zijn er online live-sessies, workshops, filmpjes, podcasts, digitale marktkramen en nog veel meer. Een maand waarin je overzicht krijgt van nieuw en bestaand educatief materiaal en de partners leert kennen. Zodat je geïnspireerd, samen met je collega’s, de educatieve programma’s van jouw bibliotheek nog beter kunt toespitsen op de behoeften van de doelgroep.
Meedoen is leuk, leerzaam, inspirerend en gratis!
Elke donderdag een ander thema
Je kunt per donderdagmiddag kiezen welke sessies je volgt tussen 13:00 en 16:30. Elke donderdagmiddag is er een ander thema. Bekijk hier het gehele programma.

  • Donderdag 15 april: Thema Taal NT1 en NT2
  • Donderdag 22 april: Thema Werk & Inkomen en Inburgering

Voor wie?
Voor iedereen die in de bibliotheek en/of (digi)taalhuis bezig is met basisvaardigheden en non-formele volwasseneneducatie voor kwetsbare doelgroepen. Er zijn sessies voor beleidsmedewerkers, leidinggevenden, uitvoerende medewerkers, vrijwilligers en marketeers.
Klik hier om jezelf aan te melden.