Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Nieuws

Merkstrategie bibliotheken

Geplaatst: 5 mei 2022

Merkstrategie bibliotheken

Geplaatst: 5 mei 2022

De nieuwe merkstrategie voor de bibliotheken is er! Om ervoor te zorgen dat ook jouw bibliotheek hiermee aan de slag kan, organiseert Cubiss een drietal digitale workshops in april en mei, voor alle bibliotheken in Brabant, Utrecht, Limburg en Zeeland. Aan elke workshop kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen. Wees er dus snel bij om op jouw voorkeursdatum een plek te reserveren!

Gezamenlijk, herkenbaar, sterk verhaal
Afgelopen jaar heeft de marketingcommissie van de VOB een nieuwe merkstrategie ontwikkeld. Deze strategie is met enthousiasme ontvangen in de ledenvergadering van december. Misschien heb je één van de Webinars hierover gevolgd. Of heb je de merkgids al gelezen, die in januari is geïntroduceerd.
De kern van de merkstrategie is om met elkaar de brede rol van de bibliotheek in de samenleving zichtbaar te maken en uit te dragen. Altijd ingebed in de lokale context, maar wel herkenbaar als één gezamenlijk, sterk verhaal.

Digitale workshops
Om marketing- en communicatiemedewerkers van alle bibliotheken te helpen bij het in de praktijk brengen van de nieuwe strategie, organiseert Cubiss in samenwerking met de VOB marketingcommissie een aantal digitale workshops. Hierin geven we praktische informatie, beantwoorden we jullie vragen en oefenen we concreet met een aantal handvatten.

Meld je aan!
We nodigen je van harte uit hieraan deel te nemen. De workshops zijn gericht op bibliotheken in Limburg, Brabant, Zeeland & Utrecht. De data van de workshops zijn:

  • Dinsdag 13 april van 9:30 tot 12:00, hier inschrijven
  • Maandag 26 april van 13:30 tot 16:00, hier inschrijven
  • Donderdag 20 mei van 13:30 tot 16:00, hier inschrijven

De workshops worden gegeven door Sheila Schuijffel, contactpersoon merkstrategie binnen Cubiss, en Cyril Crutz, voorzitter van de VOB Marketingcommissie.

Zoals gezegd is er per workshop slechts plaats voor 20 deelnemers. Meld je daarom zo snel mogelijk aan. Dan ben je verzekerd van deelname!