Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Nieuws

Miniconferentie Positieve Gezondheid

Geplaatst: 25 augustus 2022

Miniconferentie Positieve Gezondheid

Geplaatst: 25 augustus 2022

27 september | 13.00-17.00 uur | Theater DE KOM

Bij Positieve Gezondheid draait het om wat ons gezond houdt. Sociale contacten, bewegen en gezonde voeding… En ook de kans krijgen om jezelf te ontwikkelen en om te mogen leren! Deze brede kijk op gezondheid heeft de wereld van zorg, welzijn, sport, kunst en cultuur binnen korte tijd veroverd.

Bibliotheek De tweede verdieping organiseert daarom, samen met BiSC, Cubiss, provincie Utrecht en lokale partners de miniconferentie Positieve Gezondheid op dinsdag 27 september aanstaande.

De miniconferentie wordt mede mogelijk gemaakt door Alles is Gezondheid. Marjan Middelkoop, adviseur bij BiSC en Cubiss, is ook aanwezig als spreker, en vertelt je meer over een (positief) gezond samenwerkingsnetwerk.

Informatie over sprekers en workshops
Op de website van Bibliotheek De tweede verdieping vind je meer informatie over de sprekers (onder anderen Machteld Huber, grondlegger van het gedachtegoed van Positieve Gezondheid) en over de workshops die gevolgd kunnen worden. Er zijn twee workshoprondes, elke ronde kun je kiezen uit één van de vier workshops. Meld je nu aan!

De conferentie vindt plaats in Theater DE KOM in Nieuwegein en is – na aanmelding – gratis te bezoeken.

Inschrijven
Meld je hier aan om deel te nemen!

(Foto: John Finkelstein; Pexels; 1630588).