Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Nieuws

Seminar 15 maart – Innovatiemanagement in het organisatienetwerk

Geplaatst: 3 maart 2021

Seminar 15 maart – Innovatiemanagement in het organisatienetwerk

Geplaatst: 3 maart 2021

Nog een paar plekken vrij!

Innoveren betekent letterlijk: vernieuwen. Doe jij het niet? Dan doet een ander het wel! Maar hoe innoveer je? Wat brengt het je als bibliotheek? En hoe organiseer je innovatie, als organisatie; als netwerk? Op 15 maart organiseert BiSC haar halfjaarlijkse innovatieseminar met als titel “Innovatiemanagement in het organisatienetwerk (de lessen van gisteren, de mogelijkheden van morgen)”.
Met Bill van Mill en Janine Mulder (consultants van bureau Kwink, de opstellers van het Wsob-evaluatierapport) en Erik Fledderus (specialist in digitale innovatie, hoogleraar TU Eindhoven en voormalig bestuursvoorzitter SURF) gaan we in gesprek over manieren waarop innovatie van de grond komt. En over de betekenis van innovatie voor het netwerk van Utrechtse Bibliotheken.
Dit seminar is bedoeld voor directies, MT-leden, programmeurs, specialisten en marketeers van Bibliotheken. Kortom: iedereen die geïnteresseerd is in de Bibliotheek van de Toekomst en de mogelijke route er naartoe. Innovatie speelt daarin een cruciale rol. Maar hoe is het eigenlijk gesteld met innovatie in de Bibliotheekbranche en hoe wordt de discussie daarover gevoerd?
Het innovatieseminar vindt online plaats op maandag 15 maart a.s. van 14.00 tot en met 16.30 uur. Het belooft een boeiende discussie te worden! Schrijf daarom nu in via deze link. Inschrijving is mogelijk tot uiterlijk 8 maart. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Ongeveer één week voor aanvang van het seminar ontvang je de inloggegevens.
Neem voor vragen of meer informatie contact op met Stefan de Bruin  via de mail: s.de.bruin@biscutrecht.nl of telefonisch: 06 14267980.