Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Nieuws

Uitnodiging innovatiemiddag op 21 juni

Geplaatst: 13 mei 2016

Uitnodiging innovatiemiddag op 21 juni

Geplaatst: 13 mei 2016

Hoe zorgen we ervoor dat bibliotheken voorbereid zijn op de toekomst? Welke maatschappelijke effecten heeft de bibliotheek en hoe kunnen we met de bibliotheken werken aan een slimmere gemeenschap? Op de BiSC-innovatiemiddag vindt u antwoord op deze en nog veel meer vragen. Graag nodig ik u uit voor deze middag, die op 21 juni van 13.00 tot 17.00 uur wordt gehouden.
De innovatiemiddag is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij innovatie in de bibliotheek; directies, MT-leden en ook de specialisten van bibliotheken zijn van harte welkom. Beleidsmedewerkers van gemeenten en de provincie Utrecht zijn eveneens uitgenodigd voor deze middag.
Actueel
Tijdens de bijeenkomst informeren we u over de actuele ontwikkelingen op het gebied van bibliotheekinnovatie en geven we een stand van zaken rond de provinciale innovatieprojecten. Verder praten we u bij over de landelijke ontwikkelingen in het bibliotheekwerkveld. Op de innovatiemarkt kunt u in contact komen met de verschillende specialisten en projectleiders van BiSC, aan wie u vragen kunt stellen en suggesties kunt doen.
Programma
Een thema dat deze middag onder meer de revue passeert, is de Bibliotheek op school. Verder is er een innovatiemarkt met verschillende tafels. Daarin onder andere aandacht voor de gezamenlijke marktpropositie, nieuwe doelgroepen in het sociale domein, basisvaardigheden en ‘een leven lang leren’. Aansluitend is er een netwerkborrel.
Tijd en plaats
Datum: 21 juni
Tijd: van 14:00-17:00 uur
Plaats: BiSC, Fruitweg 48 in Bunnik
Aanmelden en meer informatie
Enthousiast geworden? Aanmelden kan voor 10 juni as. door een mail met uw contactgegevens te sturen aan info@biscutrecht.nl. Na uw aanmelding ontvangt u meer informatie over het programma van de bijeenkomst.