Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Nieuws

Vergroot je publieksbereik met CRM

Geplaatst: 28 september 2021

Vergroot je publieksbereik met CRM

Geplaatst: 28 september 2021

Webinar 13 okt. 2021 – 10.30-12.00 uur

De rol van de bibliotheek in de samenleving is de afgelopen jaren flink veranderd. De maatschappelijk-educatieve activiteiten hebben een hoge vlucht genomen. Een belangrijke uitdaging voor bibliotheekorganisaties is om deze activiteiten na de coronacrisis weer te hervatten. Want de maatschappelijke opgaven waaraan bibliotheken willen bijdragen zijn groot. In de netwerkagenda van VOB, SPN en KB staan het bevorderen van geletterdheid, participatie en een leven lang ontwikkelen daarom centraal.

Vergroten van bereik is succesfactor

Een voorwaarde voor het succesvol bijdragen aan deze opgaven is het vergroten van het publieksbereik. BiSC en Cubiss zijn daarom al enige tijd bezig met het ondersteunen van bibliotheekorganisaties op dit gebied. Via experimenten en innovatieve projecten werken wij mee aan de netwerkdoelstelling om het gezamenlijk publieksbereik te vergroten van circa 4 miljoen leden naar 8 miljoen verbonden bibliotheekgebruikers. Samen met verschillende bibliotheekorganisaties hebben we een betekenisvol begin kunnen maken. Hoog tijd dus om de verworven kennis en ervaring in bredere kring te delen!

Op 13 oktober vindt daarom het webinar ‘Vergroot je publieksbereik met CRM’ plaats. Een coproductie van Bibliotheek Venlo, BiSC en Cubiss. We vertellen over succesvolle CRM-voorbeelden uit de praktijk van de Bibliotheek Venlo en de Bibliotheek Eemland. En uiteraard is er volop ruimte voor vragen en interactie.

Meer informatie en deelnemen

Wil je hieraan deelnemen? Reserveer dan de ochtend van woensdag 13 oktober tussen 10.30 uur en 12.00 uur in je agenda én meld je hieronder aan. Dan ontvang je binnenkort meer informatie over het programma.

Dit webinar is interessant voor directeuren, MT-leden en marketingcommunicatie medewerkers van bibliotheken. Stuur deze mail daarom gerust door naar de betreffende collega’s in jouw bibliotheek. Zij kunnen zich ook via onderstaande knop aanmelden.

Hopelijk tot dan!

Meld je hier aan!