Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Nieuws

Verhuisd! En even wennen

8 juli 2015

Verhuisd! En even wennen

8 juli 2015

Hoera, wij zijn verhuisd!
En help… wij gaan flexwerken..
Wij zijn over! Na heel wat ritjes tussen Houten en Bunnik staat alles op zijn plek. Maandag 6 juli zijn alle collega’s gearriveerd en dus zijn we van start op onze nieuwe werkplek.
Maar.. dat betekent niet alleen een nieuwe route naar kantoor, maar ook een andere werkwijze! Wij gaan namelijk over naar een flexibele vorm van werken: het voordeel daarvan is dat wij minder bureaus en ruimte nodig hebben én dat we projecten meer integraal kunnen oppakken.
Dat is even wennen. Want het vaste bureau verdwijnt, het telefoonsysteem werkt op een andere manier en we gaan zoveel mogelijk papierloos werken. Kunt u ons de komende weken de tijd gunnen om dat eigen te maken?
Wij doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk weer op het vertrouwde niveau van dienst te zijn. En na de zomer bent u natuurlijk van harte welkom in onze nieuwe locatie en zijn we graag weer gastheer van diverse provinciale bijeenkomsten. Dan kunt u van dichtbij zien, hoe we in de nieuwe huisvesting sneller, efficiënter en effectiever kunnen werken voor u!