Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Nieuws

Overleg specialisten basisvaardigheden

Geplaatst: 26 oktober 2021

Overleg specialisten basisvaardigheden

Geplaatst: 26 oktober 2021

De brede maatschappelijke educatieve bibliotheken breiden hun activiteiten in het sociaal domein uit. Uit een peiling is gebleken dat de domeinspecialisten ‘basisvaardigheden’ of ‘sociaal domein’ van diverse bibliotheken behoefte hebben aan een periodiek overleg om van elkaar te leren en om elkaar te inspireren.


Online overleg 25 november
Op 25 november 2021 maken we een start met dit ‘Overleg specialisten basisvaardigheden’ van 9:30 tot 12:00 uur. De eerste keer is het een digitaal overleg. Dan bepalen we gezamenlijk wat de aard en opzet van dit overleg wordt. We denken aan een frequentie van drie keer per jaar.

Heb je een leuke activiteit of interessant project uitgevoerd en vind je het leuk om je collega’s daar over te vertellen, laat het ons weten! Of heb je een tip of idee dat je bij anderen wilt toetsen of een slag verder wilt brengen, neem dan ook contact op, dan zorgen we dat hier ruimte voor is in het programma.


Aanmelden
Voor het eerste overleg lijkt het ons handig om te werken met een aanmelding vooraf. Zet het vast in je agenda en meld je hier aan! Na de aanmelding ontvang je een link voor het overleg. Leuk om je te zien de 25e!


Contact
Heb je ideeën of vragen, dan kun je terecht bij: 

Marjan Middelkoop, T: 06 209 688 78 | E: m.middelkoop@cubiss.nl.

Terug naar het artikel Periodieke overleggen expertisenetwerken.