Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Nieuws

Innovatieseminar BiSC 15 maart 2021: schrijf nu in!

Geplaatst: 5 mei 2022

Innovatieseminar BiSC 15 maart 2021: schrijf nu in!

Geplaatst: 5 mei 2022

Innovatie is geen luxe, maar een noodzaak. Kijk alleen al naar de huidige tijd. Want als iets duidelijk is geworden deze periode dan is het wel dat vernieuwing niet gebeurt vanachter de tekentafel. Zeker in deze tijd is het een kwestie van creativiteit en slagvaardigheid. Slim innoveren dus, maar hoe doe je dat?

Op 15 maart organiseert BiSC haar halfjaarlijkse innovatieseminar. Tijdens dit online seminar gaan we dieper in op de manieren waarop innovatie in de Bibliotheekbranche van de grond komt, met als titel:

“Innovatiemanagement in het organisatienetwerk” – ‘de lessen van gisteren, de mogelijkheden van morgen’

Met inhoudelijke bijdragen van:

  • Senior consultants Bill van Mill en Janine Mulder van bureau Kwink  (opstellers van het Wsob-evaluatierapport);
  • Prof. dr. ir. Erik Fledderus (specialist in digitale innovatie, hoogleraar TU Eindhoven en voormalig bestuursvoorzitter SURF).

Het seminar vindt online plaats op maandag 15 maart a.s. van 14.00 tot en met 16.30 uur. Het belooft een zeer prikkelende en leerzame discussie te worden! Schrijf daarom nu in via deze link. Inschrijving is mogelijk tot uiterlijk 1 maart. Ongeveer één week voor aanvang van het seminar ontvangt u de inloggegevens.
Neem voor vragen of meer informatie contact op met Stefan de Bruin  via de mail: s.de.bruin@biscutrecht.nl of telefonisch: 06 14267980.

Terug naar de nieuwsbrief