Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Nieuws

Nieuwe rapportage mogelijk- heden in Business Objects

Geplaatst: 14 april 2015

Nieuwe rapportage mogelijk- heden in Business Objects

Geplaatst: 14 april 2015

Op 20 april 2015 komt in Business Objects een aantal nieuwe rapportages beschikbaar. Op verzoek van de bibliotheken, en om een aantal rapportages te standaardiseren en eerder beschikbaar te hebben, is in samenwerking met VCD (leverancier van Business Objects) een aantal nieuwe rapportages ontwikkeld.
Snel en inzichtelijk per vestiging
De kwartaalrapportages verschijnen in het bekende format, met een aantal nieuwe tabellen. Het belangrijkst voordeel is dat deze voortaan snel beschikbaar zijn: al op de tweede dag van een nieuw kwartaal kunt u ze inzien.
Verder zijn de Leners-, Bezits- en Uitleenrapportages nu ook per regiobibliotheek beschikbaar, met als nieuwe optie dat de informatie ook naar vestigingen uit te splitsen is.
Doorstroom en reserveringsverkeer zichtbaar
Maandelijks zijn voortaan cijfers beschikbaar voor de doorstroom van leden. Naast het aantal nieuwe leden en het aantal uitgeschreven leden, is nu ook te zien hoeveel leden er doorstromen naar een andere contributiecategorie.
Tenslotte gaat met het nieuwe overzicht Reserveringen een wens van bibliotheken in vervulling. Per kwartaal wordt het volledige reserveringsverkeer van de hele provincie in beeld gebracht: wie levert wat aan wie. Tot op materiaalsoort is te zien wat geleverd wordt door wie aan wie.
Wilt u meer informatie over de rapportagemogelijkheden? Neem dan contact op met Jan Crajé viaj.craje@biscutrecht.nl