Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Naar de maatschappelijke bibliotheek WegWijzer Werkplaats Warenhuis Voor bibliotheken in transitie

Nieuws

SPUK-verantwoording … en nu? – Webinar – Save the date! 

Geplaatst: 2 mei 2024

SPUK-verantwoording … en nu? – Webinar – Save the date! 

Geplaatst: 2 mei 2024

Praktische handvatten voor het verantwoorden van SPUK voor bibliotheken én gemeenten. 

Veel bibliotheken en gemeenten zijn blij met de ontvangen SPUK-beschikking. En dan nu: praktisch aan de slag met de uitvoering van de plannen! Maar hoe pak je straks de verantwoording aan. Wat betekent dit voor de organisatie en administratie van je project, de afstemming met de gemeente en meer?  
 
Tijdens deze online sessie met strategisch adviseur Linda Frints, geven we je richtlijnen om de SPUK-verantwoording te borgen in een proces. Daarnaast komen andere relevante onderwerpen zoals inspanning, resultaat, SISA en (financieel) verantwoorden aan bod. 

Linda’s expertise strekt zich uit van het ontwikkelen, aanvragen en inrichten van subsidies tot het schrijven van verantwoordingen voor toegekende subsidies. Ze heeft uitgebreide kennis van het proces en ze heeft gewerkt aan de uitvoerende kant van subsidieregelingen, zowel binnen als buiten de gemeentelijke context. Daarnaast werkt Linda al jaren aan taalprogramma’s, laaggeletterdheid en bibliotheken.  

Voor wie?
Deze webinars zijn een gezamenlijk initiatief van Rijnbrink, Cubiss en BiSC. Ze zijn bedoeld voor bibliotheekdirecteuren, financieel managers en beleidsambtenaren (of andere betrokkenen) van de gemeente.  

Twee dataopties 
-23 mei (9.00 uur – 10.00 uur); 
-30 mei (16.00 uur – 17.00 uur).

De inhoud van de beide webinars zijn hetzelfde. 

Locatie 
ONLINE 

Aanmelden
Meld je hier aan!

(Foto/bron: Unsplash.com; Chris Montgomery; smgTvepind4).